Prognytt

Julekonserter fra Caamora Norway også i år

Per-Helge Berg 9. oktober 2018 Konsert, Nyheter

Caamora Norway – som stod bak oppsetningen av Clive Nolans rockemusikal «Alchemy» i fjor – fortsetter med julekonsertene som de arrangerte i desember i fjor. I år er det Mysen og Sætre som besøkes, og også i år er Clive Nolan selv med på moroa.

Proggere feirer jo også jul, og dermed skulle vel kanskje en ny tradisjon være i ferd med å bygges opp med kombinasjonen av klassiske julesanger, musikalfavoritter og rock?

Datoene i år er 1. og 2. desember, førstnevnte på Slettevoll gård på Mysen og dagen etter på Grønsund gård på Storsand i Sætre – gården som kommer til å bli den nye arenaen for We Låve Rock fra neste år.

Solistene som deltar i tillegg til Clive Nolan burde være kjent: Christine Ekeberg og Harriet Müller-Tyl, samt Hans Andreas Brandal og Dag Bergersen. De tre første deltok i oppsetningen av «Alchemy» og Brandal er også kjent som vokalist i Infringement. Bergersen er, såvidt Prognytt forstår, blant annet kjent for bandet Baksmell, og har en rolle i oppsetningen av «King’s Ransom» – forstettelsen av «Alchemy» – som skal settes opp i Norge til neste høst.

Musikerne som backer solistene og koret på de to juleforestillingene vil være Morten L. Clason, Stig-André Clason, Arnfinn Isaksen og Geir Johansen.

Billetter kan kjøpes her!

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.