Glimrende releasekonsert fra Pymlico

Last Updated on: 15th oktober 2018, 07:22 am

Pymlico holdt torsdag sin offisielle releasekonsert i anledning utgivelsen av sitt femte album «Nightscape». Og det er bare å slå fast at denne gjengen er ett av landets beste liveband.

[dropcap]O[/dropcap]m undertegnede fikk litt overdose av instrumental fusion ved å høre på plata nonstop, så er det opplevelsen av å høre Pymlico live og på plate omtrent som når jeg ser en fotballkamp på TV.

Foran TVen har jeg problemer med å holde interessen oppe når jeg ser på en fotballkamp. Den må være skikkelig spennende og med veldig godt spill for at jeg ikke dupper av foran skjermen.

Og selv om jeg liker den siste skiva til Pymlico godt, så får jeg noe av den samme følelsen.

Men når jeg ser en fotballkamp live på stadion blir det noe helt annet, både på landskamp og Vålerenga-kamp. da er engasjementet og interessen på topp i to ganger 45 minutter plusspluss!

Dette kan også overføres til scenen på Belleville torsdag. Pymlico leverte varene og vel så det i to omganger uten at jeg mistet interessen overhodet! Dette bandet er eminente musikere og utstråler en spilleglede og en kommunikasjon mellom hverandre som er en fryd å både høre og se på!

Bandet leverte på topp i begge omganger (ikke prikkfritt hele tiden, men i 99 prosent kan vi vel si), der første omgang utelukkende besto av låter fra den nye plata, og andre omgang av en lett blanding både av nye og gamle låter.

Vel spilt, og en stor tommel opp for prestasjonene! Også hyggelig å se ar så mange hadde tatt turen til Torshov.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.