5. desember 2023
FestivalKonsertNyheter

Godt billettsalg til høstens progkonserter fra WLRC

Billettsalget både til Kayak og Spock’s Beard/Flower Kings Revisited går unna. Også for neste års We Låve Rock rives billettene vekk og fredagen nærmer seg snart utsolgt.

Kayak 1974

[dropcap]N[/dropcap]ederlandske Kayak kommer for første gang til Norge i forbindelse med sitt 50-års-jubileum. Det legendariske bandet med 17 studioalbum bak seg spiller i Oslo Konserthus 3. november, og det er på tide å bestille billetter om man skal dit.

-Rundt halvparten er solgt fram til nå, og det samme gjelder dobbeltkonserten med Spock’s Beard og The Flower Kings Revisited, forteller arrangør Morten L. Clason til Prognytt.

Konserten med de to sistnevnte utgjør faktisk starten på Europaturneen og finner sted på Belleville 30. november. Den avsluttes i Manchester 10. desember. Det blir garantert en av høstens store konsertopplevelser her på berget!

Clason kan samtidig fortelle at også billettsalget til We Låve Rock 2019 går meget bra. Til den første festivaldagen er det nå kun 50 billetter igjen! Denne dagen kommer både Pymlico og Wobbler til å spille før britiske Threshold entrer scenen for å spille hele albumet “Legend Of the Shires” pluss flere låter fra de andre albumene. Denne dagen er altså snart utsolgt.

Threshold

Dag to av festivalen begynner snart å nærme seg halvsolgt, over et halvt år før den finner sted! Også denne dagen er Threshold headlinere, men da med et mer vanlig show. Også Folkestad Rockeverksted, Meer, Arabs In Aspic, Saluki og Magenta står på lørdagens konsertprogram.

Billetter til festivalen kjøper du her. Billetter til Kayak skaffes her, og billetter til Spock’s Beard og The Flower Kings kjøpes her.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.