9. desember 2023
FestivalNyheter

Høstens vakreste eventyr starter i Haugesund i dag

Det har blitt en koselig tradisjon for mange progrockere å feire høsten og innledningen til vinteren i koselige Haugesund. Og i dag starter Haugaland Prog- og rockfestival opp for femte gang.

[dropcap]A[/dropcap]rrangørene kan som vanlig by på en rikholdig meny både fra scenekanten og utenfor på koselige Høvleriet. I år er det både platemesse, festivalkunstner, organisasjoner og rikholdige merchboder på plass!

Dessverre uten undertegnede i år, men Prognytt kommer med referat fra festivalen.

Denne fredagen er det Tind, Saluki, Arabs In Aspic med Edgar Broughton og Ole Kvernbergs Steamdome som står på programmet.

Lørdagen er i praksis delt i to, med et formiddagsprogram og et kveldsprogram.

Formiddagsprogrammet starterallerede fra klokka 11 med platemesse og deretter en meny rettet mot de mer unge, som MGP jr-artisten Espen Fernando og Tusmørke med barnekonsert. Klokka 15 stiller Edgar Broughton opp solo, som en apetittvekker foran kveldens meny.

Kveldsprogrammet åpner med Tusmørke klokka 19, og deretter følger Spurv, Galahad, Sabbath in Black og Curved Air.

Nytt av året er at Garasjebryggeriet også brukes som spillested. Konsertene med Steamdome, Edgar Broughton og Curved Air avholdes derfor der.

Det er bare timer før det hele settes i gang, og vi ønsker arrangørene lykke til! Vi vet av erfaring at dette kommer til å bli bra!

Og det er fortsatt ikke for sent å kjøpe billetter, det kan du gjøre her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.