9. desember 2023
KonsertNyheter

Riverside til Norge i mars

Polske Riverside tar turen til Norge i mars neste år. Det er We Låve Rock Concert som står bak arrangementet.

[dropcap]D[/dropcap]atoen er satt til 30. mars, og bandet skal spille på Cosmopolite, opplyser arrangørene. Billettsalget starter i løpet av kort tid.

Riverside har eksistert siden 2001 og har spilt i Norge flere ganger, senest i fjor på John Dee. Da kom de for første gang som en trio etter dødsfallet til gitaristen Piotr Grudzinski  – som døde uventet og brått av hjertesvikt.

Riverside bestemte seg for å fortsette, og spilte for utsolgt hus på John Dee i fjor.

Wasteland kom ut i slutten av september.

Bandet kom senest i september i år med sin siste skive, da som trio, “Wasteland” – et album som stort sett har fått gode kritikker. De har i år hatt med seg gitaristen Maciej Meller ved flere tilfeller live – han bidrar også på albumet – men om de stiller med ham på Cosmopolite eller kommer som trio, er ikke kjent for Prognytt. Han er uansett ikke tatt opp som offiselt medlem av bandet.

We Låve Rock Concert står også bak lørdagens begivenhet i Oslo, da nederlandske Kayak besøker Norge for første gang.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.