9. desember 2023
Konsert

The Windmill klar for slippfest

Last Updated on: 15th november 2018, 11:41 am

I kveld trommer The Windmill sammen besetningen og er klar for en skikkelig releasekonsert for å feire og markere utgivelsen av sitt etterlengtede tredje album, «Tribus».

[dropcap]B[/dropcap]egivenheten finner sted på Belleville i Oslo, og bandet har selvsagt tatt med seg store bunker med CD-plater som sannsynligvis kan signeres for de som er interessert i det.

Albumet slippes også på vinyl, hvorav et lite opplag med farget vinyl. Vinylen er riktignok ikke klar ennå, utgivelsesdatoen er satt til 30. november, men kan forhåndsbestilles på nett og på Belleville i kveld.

Slippfesten i kveld markerer også debuten til trommeslager Kristoffer Utby, som foreløpig er med som erstatter for Sam Arne Nøland, som døde tidligere i høst. Nølands dødsfall vil også blir markert, bekrefter bandet overfor Prognytt.

Det nye albumet har fått veldig gode kritikker i utenlandsk og norsk musikkpresse, også her i Prognytt. Plata er også den første utgivelsen fra bandet som gis ut på Apollon, ettersom de to foregående albumene har vært utgitt på egenhånd.

Kjøper du billett på forhånd får du også en god deal på platene!

Dørene åpnes klokka 19 og bandet går på scenen klokka 20.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.