Adventure blir en del av Apollon-familien

Last Updated on: 22nd november 2018, 06:01 pm

Trondheimsbandet Adventures nye skive blir gitt ut på Apollon. Det opplyste plateselskapet på sine Facebook-sider onsdag kveld. Adventure kommer med sin fjerde skive, «New Horizons» i januar neste år.

Terje Craig i Adventure er svært fornøyd med å ha skrevet under for Artemis/Apollon. Foto: Apollon Records/Brukt med tillatelse.

[dropcap]S[/dropcap]iste skive fra Adventure – «Caught In The Web» kom i 2014, så det er en lenge etterlengtet skive som nå kommer ut på den nye labalen Artemis – som også utgir den siste skiva til The Windmill.

Adventure kommer nå over på det kanskje mest offensive plateselskapet i prog-Norge.

-Artemis er mer ment som en litt mer «rocka» proglabel enn Apollon Prog, The Windmill er jo også der og det kommer et par til der om ikke lenge, sier Robin Mortensen i Apollon til Prognytt.

Innen gresk mytologi er Artemis søsteren til Apollon, så dette henger logisk sammen!

-Apollon Records Prog skal være mest instrumental prog, men noen unntak er det jo med Professor Tip Top, Arabs In Aspic & Ring Van Mobius for å nevne noen, sier Mortensen.

Det nye albumet til Adventure har fått releasedato 25. januar 2019 og kommer ut digitalt, på CD og på vinyl.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.