9. desember 2023
Nyheter

Kåring av årets album

Last Updated on: 13th januar 2019, 10:13 pm

Også i år skal Prognytt kåre årets album i de tre kategoriene Årets internasjonale album, Årets norske album og Årets debutalbum. Vi kårer våre egne og inviterer også våre lesere til å komme med sine forslag.

[dropcap]A[/dropcap]llerede nå kan dere begynne å sende inn deres egne forslag til de tre kategoriene. Bare send oss en epost til post@prognytt.no med dine kandidater, så er vi i gang!

Vi oppfordrer også, hvis dere vil, til å ta med hva som var årets konsertopplevelse. Her deler vi ikke ut noen pris, men lager en toppliste.

Fristen til å sende inn forslag er 12. januar klokken 23.59!

Som vanlig blir det to konsertbilletter som tilfaller en av dere som sender inn forslag. Vi ble positivt overrasket over hvor mange som deltok i fjor, og håper på en like stor oppslutning i år!

Fram mot jul vil vi presentere våre egne nominerte i de tre kategoriene, samt til Prognytts Hederspris. Akkurat nå holder vi på med å sluttføre de tre siste plateanmeldelsene som vi rekker i år og håper å ha disse publisert før mandag.

Så tar vi sikte på å offentliggjøre resultatene i løpet av den første uka i januar.

Totalt deles det egentlig ut sju priser da det i hver kategori deles ut Prognytts pris og Prognytts leseres pris i tillegg til hedersprisen.

Her er resultatene fra fjorårets kåringer:

Årets internasjonale album

Årets norske album

Årets debutalbum

Årets hederspris

Årets konsert

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.