9. desember 2023
FestivalNyheter

Loreley slipper stadig flere navn

Night Of The Prog-festivalen i Loreley har de siste ukene begynt å slippe endel navn til neste sommers utgave. Norske Oak og engelske IQ er blant de som har blitt bekreftet tidligere, og tirsdag ble Nick Masons Saucerful Of Secrets bekreftet.

[dropcap]N[/dropcap]ick Masons “hobbyprosjekt” spiller gammel Pink Floyd med hovedvekt på den mer psykedeliske epoken til bandet, og er nå bekreftet for lørdag 20. juli.

Denne lørdagen kan også foreløpig by på Karcius og det for meg ukjente t.

IQ er tidligere bekreftet for fredag 19. juli, mens Oak skal spille søndag 21. juli. Til søndagen er også det italienske bandet RanestRane bekreftet.

I sommer hadde Loreley både Gentle Knife og Wobbler på plakaten. Om det blir flere norske band enn Oak til neste år gjenstår å se.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.