5. desember 2023
KonsertNyheter

Norsk prog klar for London

Norsk prog har i flere år hatt en stor fanskare i utlandet, og utenlandsk musikkpresse har gjerne trillet generøse terninger i sine plateanmeldelser. Nå slår Apollon Records på stortromma og tar to av bandene i stallen sin med til London for en konsert i februar.

[dropcap]D[/dropcap]atoen for begivenheten er mandag 25. februar og de to bandene som Apollon sender over til balløya er Arabs In Aspic og Ring Van Möbius.

Stedet er The Water Rats, som ligger i King’s Cross i London. Dette stedet har eksistert under det nåværende navnet siden 80-tallet. Ikke helt ukjente Oasis spilte sin første London-konsert her i 1994.

Men nå er det altså duket for en aften med norsk prog i den britiske hovedstaden.

Billetter kan allerede kjøpes her i tilfelle noen nordmenn kunne tenke seg å ta turen…

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.