3. desember 2023
FestivalNyheter

Panzerpappa med julegave til fansen

Neste år feirer Panzerpappa 20 år og holder jubileumskonsert i februar, men allerede på lillejulaften slipper bandet et digitalt livealbum på sinn Bandcamp-side.

[dropcap]A[/dropcap]lbumet har fått tittelen “A Trip To France” og inneholder et opptak fra 2013 da bandet spilte på Rock In Opposotion-festivalen i Cap Découverte.

Selv betrakter bandet dette som en av sine beste live-opptredener og gir den umiddelbare kontakten og kommunikasjonen med publikum en stor del av æren.

Konserten ble også spesiell fordi trommeslager Dave Kerman ble med dem på scenen. Kerman er jo kjent fra blant annet 5uu’s, U Totem, Thinking Plague, Ahvak, Present og Blast samt sitt samarbeide med blant annet Bob Drake, Chris Cutler og Fred Frith.

Bandet omtaler selv Kerman som ett av sine største forbilder og rollemodell når det gjelder musikk.

Det ble gjort flerspors opptak av begivenheten og nå har bandets egen trommeslager Trond Gjellum mikset og ferdiggjort opptakene, som altså blir digitalt tilgjengelig på bandets Bandcamp-side på søndag.

Konserten vi nevnte i begynnelsen holdes forøvrig på Månefisken i Oslo søndag 3. februar, og er en dobbelkonsert hvor også bandet Mythopoetic Mind holder slippfest for sitt debutalbum.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.