28. november 2023
KonsertNyheter

Populære franskmenn kommer tilbake til Norge

På selveste nyttårsaften slapp We Låve Rock Concerts en nyhet. 27. april neste år er det duket for et gjenhør med Franck Carducci Band i Oslo. Bandet tok We Låve Rock-publikummet på årets festival med storm med sine to konserter og nå dukker de opp for å progge våren inn på Cosmopolite.

[dropcap]S[/dropcap]om forband kan arrangørene skilte med ikke bare The Windmill, men også med Gabriel Agudo, kjent fra blant annet Steve Rothery Band, Bad Dreams og senest In Continuum.

Han vil framføre en akustisk smakebit fra sitt kommende album «New Life», der både Steve Rothery og Mark St.Père (Mystery) er blant de som bidrar på skiva.

Deretter er det altså The Windmills tur, med godlåter fra sin nye skive og sannsynligvis kanskje noen fra den forrige også, før Franck Carducci Band entrer scenen.

Dette bandet sto for en av mine beste konsertopplevelser i 2018, så fikk du ikke med deg disse i mai, har du heldigvis nok en sjanse i april neste år!

Mary Renaud i Franck Carducci Band.

Billettsalget har startet! Etter 10. januar også via Ticketmaster.

Allerede 12. januar er det imidlertid mulighet til å få med seg Franck Carducci og Mary Renaud da det blir avholdt kick-off for årets festival. Dette skjer på den nye låven der festivalen heretter skal bli arrangert, nemlig på Grønsund gård i Sætre.

Her kommer også populære Meer, samt ungdommer fra Folkestad Rockeverksted. Billetter til kick-offen selges på samme link som ovenfor.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.