9. desember 2023
Nyheter

Fristen for å stemme går ut i kveld!

Last Updated on: 6th november 2019, 03:00 pm

Vi minner om at fristen for å stemme på din kandidat for Årets Hederspris samt Årets Album går ut klokken 23.59 i kveld! responsen i år har vært god, omtrent på nivå med fjoråret, men det er fortsatt ikke for sent å være med!

[dropcap]S[/dropcap]kal du stemme på din kandidat for Årets Hederspris ser du en avstemningsboks til høyre (ser du ingen alternativ der betyr det at du allerede har stemt!).

Vil du foreslå dine egne valg til Årets debutalbum, Årets norske album og Årets internasjonale album kan du snde disse via epost til post@prognytt.no. Du kan også bruke den adressen til å stemme på hedersprisen, hvis du foretrekker det.

Du kan velge blant  våre kandidater, men også komme med dine egne forslag, spesielt hvis du ikke er ening med redaksjonens valg!

Årets hederspris 2018 – nominasjoner

Årets progalbum 2018 – nominasjoner

Stem i vei!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.