Prognytt

Prognytt i ny drakt

Per-Helge Berg 18. januar 2019 Uncategorized

Nytt år og nye muligheter får være et godt slagord for 2019. For Prognytts vedkommende betyr det at vi nå gjør noen få kosmetiske endringer på sidedesignen og samtidig lanserer vår nye logo. 

Endringene er ikke veldig store, men vi håper de faller i smak og tar gjerne imot reaksjoner fra våre lesere. Noen småting må fortsatt fikses på sånn etterhvert.

Vi endrer bakgrunnen fra hvit til noe mørkere, og utvider antall saker som vises i nyhetskategoriene på forsiden. Da kommer de tre nyeste sakene øverst i hver kategori. Det synes vi er en bra løsning ettersom de siste sju sakene (tidligere fem) også vises i slideren øverst.

Videre fjerner vi kategorien «Pressemeldinger» fra forsiden. Den er ikke mye brukt, men fortsetter som valg i menyen øverst på siden. Vi har også lagt inn en ny side i menyen, der vi legger inn resultatet fra våre kåringer.

I tillegg har vi endret logo. Mens den første var hjemmesnekret på en gratis nettside, så er den nye designet av Stian Søvik/Krealogen. Han bør være kjent for våre lesere fra Blackmoon Magazine.

Vi er svært fornøyd med den nye logoen, som er stilren og effektfull.

 

 

 

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.