17. april 2024
AnmeldelserKonsertNyheter

Live: Ring of Gyges/Magic Pie på Krøsset

Last Updated on: 20th januar 2019, 07:48 pm

Sist torsdag stod Magic Pie og islandske Ring Of Gyges på samme scene i Oslo. For førstnevnte var dette en lioten oppvarming i forkant til bandets deltagelse på Cruise To The Edge neste måned.

[dropcap]J[/dropcap]eg vil med en gang slå et slag for islandske Ring of Gyges som torsdag var kveldens store overraskelse på Krøsset der de delte scene med våre venner i Magic Pie.

Islendingenes variant av progrock var svært variert, men med et sterkt element av metall det meste av tida, tidvis og med growl i vokalen selv om det aldri tok overhånd. Men her og der fikk vi og Pink Floydske partier og jazz eller folk-aktige ting. Et band å se opp for! Håper å få dem tilbake til Norge om ikke altfor lang tid.

Magic Pie åpnet kvelden, og brukte den vel mest som en generalprøve til Cruise To The Edge som går av stabelen om et par uker. En solid opptreden av mossingene som også bød på en ny låt.

Kveldens skuffelse: Store deler av publikum som forsvant før eller tidlig under Ring of Gyges’ konsert. Joda, jeg vet at det var hverdag dagen etter og bussene ikke går døgnet rundt, men det var vel knapt en tredjedel igjen til slutt av alle de som hadde sett Magic Pie.

Kudos til islendingene for å gi oss to ekstranummere uansett.

Facebook Comments