5. desember 2023
Nyheter

Infringement går i studio på vårparten

Last Updated on: 23rd januar 2019, 03:14 pm

Etter den glimrende debuten i 2017 har det vært litt stille fra bandet Infringement. De har riktignok holdt flere konserter, både på Låverock og i Oslo, men plateplaner har det være lite nytt om. Fram til nå.

[dropcap]D[/dropcap]ebuten “Transition” fikk meget gode kritikker i musikkpressen og bandet fulgte opp med flere konserter.

Etter det har vokalist Hans Andreas Brandal og gitarist Stig André Clason vært opptatt med deltakelsen i rockemusikalen “Alchemy”, samt at Clason også har vært opptatt med innspillingen av tredje skive til The Windmill – en plate som også har fått svært gode kritikker både i inn- og utland, og som ble kåret til årets album av våre lesere.

Trommis Kristoffer Utby har siden i høst også spilt trommer for The Windmill og skal gjøre det en stund framover.

Men nå kan Clason røpe overfor Prognytt at bandet er i full gang med å lage oppfølgeren til den glitrende debuten.

-Vi har kommet langt i låtskrivingen og kommer til å gå i studio for å spille inn det nye albumet i løpet av våren, sier han.

Foto: Alexander Vestrum. © Brukt med tillatelse.

Utgivelsesdatoen er ennå ikke satt, men Clason nevner at det sannsynligvis blir i løpet av kommende høst.

På grunn av arbeidet med låter og kommende studioinnspilling, samt at Clason og Utby også har flere jobber med The Windmill på trappene, så er det foreløpig ikke planlagt noen konserter for bandet.

Prognytts anmeldelse av debutplata kan du lese her.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.