2. desember 2023
FestivalNyheter

Close to the Snow i Trondheim

Jepp, vi vet at vi er noe på etterskudd og de fleste av våre lesere har vel fått med seg dette allerede, men vi rydder opp i alle de sakene vi egentlig skulle ha skrevet om før nyttår, men ikke fikk gjort… 

[dropcap]S[/dropcap]om tittelen gjør det klart: Close to the Rain-festivalen i Bergen fikk i fjor en avlegger i Oslo, og i mars måned flytter konseptet litt nordover, nærmere bestemt til Trondheim. Det er festivalen døpt om til Close to the Snow og er en endags festival med tre band.

Det blir de lokale heltene i Adventure samt besøk fra Østlandet med Loreley-klare The Windmill og Pymlico.

Adventure kommer forøvrig fredag med sin fjerde skive – som vi anmelder til uka.

Det hele finner sted på Nidelven Bar & Scene lørdag 16. mars.

Har du ennå ikke fått med deg dette, så er det ikke for sent å bestille billetter! Bestiller du nå sparer du en femtilapp, for i døra vil minifestivalen koste 350 kroner.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.