17. april 2024
KonsertNyheter

Dato og spillesteder klare for “King’s Ransom”

Last Updated on: 25th januar 2019, 01:21 am

Det har forsvunnet litt i alle årsoppsummeringer og avstemninger nå i januar, men dato og spillesteder for Caamora Norways oppsetning av Clive Nolans rockemusikal “King’s Ransom” er klare.

[dropcap]O[/dropcap]ppsetningen av “Alchemy” i 2017 var en stor suksess og en imponerende forestilling med vokalprestasjoner av høyt nivå fra norske amatører og halvprofesjonelle utøvere blandet med noe mer garvete artister.

Dette trekløveret fra “Alchemy” blir også å se i “King’s Ransom” til høsten. Foto: Malcolm Bernhard/Bernhard Foto. Brukt med tillatelse.

Det ble tidlig klart at Caamora Norway fikk blod på tann etter å ha oppført “Alchemy” og planene om en norsk oppsetning av oppfølgeren, som fortsetter historien der den slapp i “Alchemy” ble raskt lagt.

Som vi tidligere har skrevet skal “King’s Ransom” oppføres til høsten her i Norge, med mange av de eminente artistene og sangerne som deltok i 2017. Ikke minst også med komponisten og hovedrolleinnehaveren selv, Clive Nolan.

Steampunk-musikalen skal til høsten spilles tre steder, akkurat som i 2017, men med noen spennende endringer. Denne gangen skal nemlig også hovedstaden få oppleve musikalen – som musikalsk sett ikke står noe tilbake fra forløperen.

“King’s Ransom” har nemlig vært oppført i Storbritannia med suksess, og musikken og en DVD fra denne oppsetningen er allerede å få kjøpt.

I Norge vil musikalen bli spilt på følgende steder og datoer:

  • 20. september: Grønsand Gjestegård, Sætre, Hurum
  • 21. september: Ås Kulturhus, Ås
  • 22. september: Cosmopolite Scene, Oslo

Billetter kan allerede bestilles her!

Husk også at det er utgitt en DVD med innspillingen av den norske oppsetningen av “Alchemy” – opptakene ble gjort under forestillingen på Høytorp fort i Mysen. Denne DVD-en – som også finnes på Blu-Ray – kan kjøpes her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.