17. april 2024
Nyheter

Karisma signerer brasiliansk band

Last Updated on: 31st januar 2019, 09:48 am

I mars kommer en spennende utgivelse på Karisma. Det norske plateselskapet har nemlig signert noe så eksotisk som et brasiliansk progband. 

[dropcap]B[/dropcap]rasil forbindes kanskje mer med knallhard metal enn symfonisk prog, så Caravela Escarlate kan bli et spennende bekjentskap!

Bandet gjorde unna sin platedebut i 2016 med “Raschuno”, som ifølge Karisma var et mer akustisk album enn den selvtitulerte oppfølgeren som kommer ut 1. mars på Karisma.

Albumet kom egentlig ut i fjor, utgitt av bandet selv, akkurat som debuten, men blir altså reutgitt av Karisma, som også presser opp vinyl av albumet.

Bandet skal være inspirert av både engelsk og italiensk prog fra 70-tallet og albumet skal etter sigende høres ut som om det er spilt inn i 1973. I tillegg blander bandet typiske brasilianske instrumenter inn i lydbildet.

Caravela Escarlate synger på sitt morsmål – portugisisk – men tekstene på albumet handler om en alien som kan skape seg om til et transportskip…skikkelig fantasy altså!

Bandet består av David Caravelle på vokal, bass, gitarer og fiolin, mens Ronaldo Rodrigues spiller keyboards og Elcio Cáfaro spiller trommer.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.