3. desember 2023
NyheterVideo

Magic Pie med videopremiere på ny låt

Last Updated on: 1st februar 2019, 12:43 pm

Magic Pie kommer forhåpentligvis ut med et nytt album før sommeren (utgivelsesdato er ikke satt ennå) og hadde torsdag videopremiere på en iPhone-innspilt video til en ny låt – som låter kuler og krutt!

[dropcap]O[/dropcap]pprinnelig skrev bandet på sine nettsider at deres femte album skulle komme ut i januar i år, men utgivelsen er blitt utsatt, og noe mer spesifikt enn “før sommeren” har foreløpig ikke kommet fra Magic Pie-leiren.

Men albumet er i ferd med å  mikses og mastres i Los Angeles av Rich Mouser ved The Mouse House. Mouser har blant annet jobbet med progstorheter som Dream Theater, Spock’s Beard og Transatlantic.

På dobbeltkonserten med islandske Ring of Gyges på Krøsset i Oslo i januar ble det presentert nytt materiale, og nå har bandet også kommet med en video til låta “P&C” (Pleasure and Consequences).

Videoen er tatt opp med iPhone(!) av gitarist Kim Stenberg og fikk sin premiere på Loudersound.com (Prog) torsdag.

Det låter umiskjennelig Magic Pie av låta, med forrykende riff og nydelig vokalharmonisering. Et kutt som det låter kuler og krutt av – så er dette betegnende for resten av skiva så virker dette meget lovende.

Magic Pie deltar på Cruise To The Edge neste uke og skal representere Norge sammen med Gazpacho og Airbag.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.