17. april 2024
FestivalNyheter

Mark Wilkinson tilbake som festivalkunstner på låverocken

Last Updated on: 1st februar 2019, 11:07 am

Tradisjonen med en festivalkunstner på We Låve Rock fortsetter også i 2019. I mai gjør selveste Mark Wilkinson sin retur som festivalkunstner. Men han får selskap av to lokale kunstnere.

[dropcap]D[/dropcap]ermed blir det hele tre festivalkunstnere når We Låve Rock flytter fra Holm gård på Holmsbu til Grønsand gård på Sætre.

Mark Wilkinson trenger strengt tatt ingen nærmere presentasjon. Han har i en årrekke designet platecovere, plakater og diverse andre ting for artister som Marillion, Fish, Iron Maiden, Judas Priest, The Darkness m.m. Han designet til og med plakaten til den famøse Subtacto-festivalen i Oslo i 2007! Han har også designet bokomslag og jobbet med reklameillustrasjoner og tegneserier. Han bør også være kjent for sin design av etikettene til det norske bryggeriet Tya.

I tillegg til en hyggelig engelskmann kommer det også to hyggelige kvinner for å stille ut på låven. Både Linda Østhagen og Kaya Eidtang har tilknytning til Hurum.

Østhagen er oppvokst på Sætre i Hurum. Hun har en Bachelorgrad i kunst og design, Mastergrad i fotografi, og praktisk-pedagogisk utdanning i design, kunst og håndverk.

Eidtang er utdannet innen kulturledelse, historie og hilledkunst og har lang bakgrunn fra teater og dans.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.