28. november 2023
Nyheter

Klar med progplate på nynorsk

Last Updated on: 5th februar 2019, 07:27 am

«Prog» er rett og slett tittelen på et album utgitt av Jan Erik Hansen og Knut Blekken. De har begge lang erfaring fra musikklivet, men er nå ute med en plate som består av tre låter, alle sunget på nynorsk.

[dropcap]K[/dropcap]nut Blekken spilte bass i det velkjente bandet «Vårsøg» med Henning Sommero på 70 tallet, mens Jan Erik Hansen spilte med mange forskjellige band på 70-tallet før han endte opp i jazz og fusionlandskapet.

Begge har vokst opp med progmusikk og fikk lyst til å lage en plate med prog. All musikk og arrangementer er av Jan, mens lyrikken og melodier er laget av Knut.

Tre låter, med titlene «Eg svever på ein rosa sky», «Ljos eller mørke» og «Håp» er det blitt plass til på utgivelsen, som kun er tilgjengelig digitalt både på Spotify, Apple Music, Tidal og iTunes.

Føler noen seg fristet til å høre, så kan plata lyttes til her:

Spotify: https://open.spotify.com/album/68DNUbGWSQUONTtv3XWuCC…

Tidal:
https://tidal.com/browse/album/102718433

Apple Music:
https://itunes.apple.com/us/album/prog/1449858532

iTunes:
https://itunes.apple.com/us/album/prog/1449858532

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.