5. desember 2023
FestivalNyheter

Trønderne trege med billettkjøp til Close To The Snow

Last Updated on: 13th februar 2019, 02:50 pm

Det er ikke bare i Oslo det går tregt med billettsalget til progkonsertene. I Trondheim burde trønderne virkelig skjerpe seg. Billettsalget har såvidt nådd tosifret for en minifestival der tre av landets sterkeste navn innen prog står på scenen.

[dropcap]F[/dropcap]oreløpig er det imidlertid ikke planer om å avlyse arrangementet, opplyser arrangør Terje Craig i Craigtones, som sammen med Apollon Records står bak festivalen.

Adventure

-Forhåndssalget på Close To The Snow har vært labert, og vi har så vidt rundet tosifret antall solgte en drøy måned før avspark. Under normale omstendigheter ville vi nok avlyst, men siden dette er en ny festival vil vi gjøre vårt ytterste for å gjennomføre, sier Craig til Prognytt.

Han konstaterer at det er ikke enkelt å være “liten” konsertarrangør i Trondheimsområdet heller. Heldigvis er det et rikelig tilbud av konserter og festivaler i området.

-Vi legger inn et nytt gir på markedsføringen, for programmet er det ikke noe å si på. Bandene The Windmill, Pymlico og Adventure vil spille en time hver, og de har såpass mye godt materiale at det musikalske vil garantert være av høy kvalitet. Adventure vil også benytte anledningen til å feire sin siste albumutgivelse; nærmest en releasekonsert, opplyser Craig.

Nidelven Bar og Scene er en intim klubbscene som har plass til rundt 200 personer. Sjøl om bandene ikke forventer gull og skummende drikke, er det mange kostnadsaspekter man ikke kommer unna; transport, overnatting, leie av teknisk, catering, marketing osv, sier Craig.

Bandet som spiller på hjemmebane, Adventure, kom med sitt nye album i januar, som Prognytt mener er det beste de har gitt ut så langt, og som også har fått svært positiv mottakelse.

The Windmill kom med sitt tredje album i november – også et album som har fått stående ovasjoner og kritikker, og skal i år spille både på Night Of the Prog-festivalen i Loreley i Tyskland, og på Summer’s End-festivalen i Chepstow i Storbritannia i oktober.

Pymlico kom med sitt femte album i oktober i fjor – også det positivt mottatt.

Close To The Snow-festivalen arrangeres 16. mars og billetter kan kjøpes her! Kjøper du nå slipper du også unna rimeligere!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.