3. desember 2023
KonsertNyheter

Caamora Norway i gang igjen

Last Updated on: 18th februar 2019, 11:42 am

I helgen som var kom Caamora Norway i gang igjen med øvingene fram til høsten musikalske eventyr i regi av Clive Nolan. Mannen, som er faretruende nær merkelappen “norgesvenn”, vil til høsten nok en gang stå,på scenen i oppfølgeren til rockemusikalen “King’s Ransom”.

Foto: Caamora Norway. Brukt med tillatelse.

[dropcap]O[/dropcap]ppføringen av “Alchemy” i 2017 var en kunstnerisk suksess for Caamora Norway – og selv om det økonomisk ikke var en like stor suksess – så gir ikke gjengen opp, og satser på fullt opplegg også når oppfølgeren “King’s Ransom” skal settes opp.

“King’s Ransom” vil bli spilt på Sætre, i Ås og i Oslo i september i år, og forberedelsene er i full gang.

Foto: Caamora Norway. Brukt med tillatelse.

Flere av de kjente fjesene fra “Alchemy” blir å se på scenen også denne gangen, ikke minst Clive Nolan selv, men også Elisabeth Syrdahl Ellingsen og Harriet Müller-Tyl – som begge imponerte med sin stemmeprakt og innlevelse forrige gang. Og ikke minst Hans Andreas Brandal og Christine Ekeberg, som også fortsetter.

-Vi er i full gang og har kommet langt med produksjonen, sier Morten L. Clason til Prognytt.

Og det er ikke småtteri en slik produksjon byr på: Totalt ti solister, hvorav tre fra den engelske oppsetningen (inkludert Clive Nolan), et kor på 21 personer og et band der tre fra The Windmill utgjør kjernen. Totalt er 35 personer involvert i selve produksjonen.

Billetter til oppsetningene i september kan kjøpes her. Der kan du også kjøpe DVD eller BluRay fra den norske oppsetningen av “Alchemy” filmet fra showet som ble framført på Høytorp Fort på Mysen.

Foto: Caamora Norway. Brukt med tillatelse.
Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.