5. desember 2023
FestivalNyheter

Hardslående toppnavn på Close To The Rain

Last Updated on: 1st april 2019, 11:32 am

Festivalen Close To The Rain slapp mandag flere av navnene på artistene som skal opptre på 2019-utgaven av Bergens egen progfestival. Festivalen finner sted 7.-8. juni.

[dropcap]S[/dropcap]iden sist er Garage dessverre blitt lagt ned, så ny arena for den tredje utgaven av festivalen blir USF Verftet.

Bandnavnene som nå er sluppet er Leprous, Airbag, Oak, Panzerpappa, The Windmill og Swifan Efan & The Mudra Choir.

Knallsterke navn, alle sammen, og selv om arrangørene ikke har offentliggjort alle navnene ennå, så er disse seks bandene samlet på ett brett alene god grunn nok til å sette kursen mot Bergen andre helga i juni!

Lepreous

Leprous fra Notodden trenger neppe noen introduksjon, og deres progressive metal har forlengst erobret utlandet.

Det samme kan også sies om de andre bandene, som alle har opptrådt på alt fra festivaler og progcruise sammen med ganske så legendariske storheter.

Airbag spilte nylig på “Cruise To The Edge”, The Windmills tredje skiva selger som hakka møkk og Panzerpappa kommer snart med nytt album i sitt jubileumsår.

Både Oak og The Windmill skal senere i sommer også spille på Night Of The Prog.

Nykommeren i denne gjengen er Swifan Efan & The Mudra Choir som ga ut sitt debutalbum for kort tid siden.

Billettsalget er, såvidt vi kan se, ennå ikke startet, men det er bare å merke av for datoen i kalenderen, hvis det da ikke allerede er gjort?

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.