5. desember 2023
Nyheter

Nå kommer det endelig et norsk progcruise

Last Updated on: 29th mars 2019, 06:34 pm

I august får prog-Norge et nytt tilbud. Da arrangeres det for første gang et norsk progcruise. Begivenheten finner sted på Stena Line 31. august.

[dropcap]S[/dropcap]tena Line har jo erfaring med en rekke andre lignende rockecruise, som country, metal og 50-talls-rock, Elviscruise og sikkert flere.

Men i august må altså bulgarske danseband vike plass for en rekke progband.

“Prog At Sea” skal finne sted om bord i august.

Ifølge line-upen som nå ligger ute på Stena Lines sider, skal The Flower Kings toppe plakaten og deretter Kaipa DeCapo, Magic Pie, PreHistoric Animals og The Windmill være med på turen over Skagerak.

Magic Pie er jo godt vant til å spille til sjøs etter å ha deltatt på den noe større “Cruise To The Edge” tidligere i år.

-Proginteressen er stor i Norge, så jeg tror at “Prog At Sea” blir en suksess, sier Jan Erik Salvesen i Stena Line til Prognytt.

-Billetter ligger nå ute. Trur turen ligger på fra kr 598.- for 2 personer i innvendig lugar, fortsetter Salvesen, Spilleplanen er ikke klar ennå, men vil bli lagt ut etterhvert.

I tillegg lover arrangørene også en Dream Theater-tributekveld, samt platemesse, quiz og muligheten til å få seg en tatovering eller to…

“Prog At Sea” er altså navnet på begivenheten, og skuta kaster loss 31. august. Billetter kan bestilles her.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.