2. desember 2023
Nyheter

Hasse Fröberg bekreftet til Prog At Sea

Egentlig skulle det ikke slippes flere band til det nye tilbudet fra Stena Line: Prog At Sea, i august. Men så fikk Hasse  Fröberg & Musical Companion lyst til å ha slippfest om bord – så dermed er også de klare til båtturen i august!

[dropcap]D[/dropcap]e populære svenskene kommer nemlig med nytt album 29. august – bare to dager før Stenas nye progcruise-konsept sjøsettes og setter kursen mot Danmark.

Dermed kan vi tenke oss at det ble for fristende for arrangørene å si nei!

Hasse Fröberg kommer altså med sitt fjerde album i augsut, og foreløpig er det bare oppført to konserter i høst på bandets hjemmeside, Summer’s End-festivalen i Wales og en konsert i Uppsala – begge i oktober.

Kanskje ikke så overraskende at de ble med ettersom progcruiset allerede har The Flower Kings på plakaten.

De andre bandene er Kaipa DeCapo, Magic Pie, PreHistoric Animals og The Windmill.

Cruiset finner sted 31. august og billettene er allerede i salg.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.