9. desember 2023
FestivalKonsert

Gåte klar for Haugaland prog- og rockfestival

Last Updated on: 10th april 2019, 09:08 pm

De “nye” arrangørene av Haugaland Prog- og rockfestival bekreftet onsdag det første bandet som er klar for festivalen lørdag 2. november. Velkjente Gåte skal entre scenen lørdagen.

Gåte. Foto: Ole A. Ekker

[dropcap]S[/dropcap]om kjent trakk Haugaland progklubb seg fra samarbeidet med Høvleriet tidligere i år, men Høvleriet tar fortsatt sikte på å fortsette med festivalen på egen hånd.

Onsdag slapp de altså Gåte som første band ut på den “nye” festivaln. Høvleriet-eier Bjørn Dybdahl opplyser også i en pressemelding at nytt styre for festivalen nå er på plass.

Gåte trenger vel neppe noen introduksjon, men slapp sitt tredje album, “Svevn” i fjor etter mange års pause.

Gåte består av Gunnhild Sundli, Sveinung Sundli og Magnus Børmark fra originalbesetningen, pluss de to nye bandmedlemmene Jon Even Schärer og Mats Paulsen på henholdsvis trommer og bass.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.