3. desember 2023
FestivalNyheter

Soft Machine tar turen til Bergen

Arrangørene av Close To The Rain i Bergen dro i går opp en liten overraskelse fra hatten: Selveste Soft Machine er nå bekreftet til progfestivalen 7. og 8. juni!

[dropcap]B[/dropcap]andet kommer til å stå på scenen lørdag 8. juni, opplyser arrangørene.

Soft Machine er et band som har hatt en veldig stor utskifting av medlemmer opp gjennom årene, men de som er med nå i 2019 har i det minste vært med siden stort sett tidlig/midten av 70-tallet, så det får være godkjent.

Vi snakker selvsagt om et av de store bandene fra Canterbury-scenen i Storbritannia og bandet fikk gode kritikker for sitt comeback-album “Hidden Details” i fjor.

De andre bandene som er klare for festivalen er Lepreous, Airbag, Oak, Panzerpappa, Swifan Eolh & The Mudra Choir og The Windmill.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.