3. desember 2023
NyheterVideo

Adventure lanserte video 1. mai

På selveste 1. mai benyttet Adventure anledningen til å lansere en video fra sitt kritikerroste album “New Horizon”. Det er låta “Destiny” som nå kan beskues på YouTube. Samtidig kommer bandet med to nye konsertdatoer i slutten av mai.

Videoen til “Destiny” er fotografert og regissert av Bernt Kulseth. Han er mest kjent for sitt samarbeid med det trønderske metal-prosjektet Nergard og ikke minst for design av coveret til Saga-albumet “Sagacity”. Han designet også coveret til albumet «New Horizon».

Adventure spiller også to konserter i Trøndelag i slutten av mai. DE går av stabelen onsdag 29. mai på Havna Scene i Levanger og torsdag 30. mai på Søndre Kulturhjørne i Stjørdal.

På begge konsertene vil americana-inspirerte Jim Juliussen fra Meråker spille et sett før Adventure går på scenen.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.