5. desember 2023
FestivalNyheter

Arabs In Aspic må avlyse We Låve Rock-opptreden

På grunn av sykdom må Arabs In Aspic kansellere sin opptreden på årets We Låve Rock-festival, melder arrangørene onsdag kveld. Som erstatning kommer The Windmill.

The Windmill i akjson på Belleville. Foto: Malcolm Bernhard/Bernhard Foto. Brukt med tillatelse.

[dropcap]P[/dropcap]å sine Facebook-sider skriver We Låve Rock at “Det er trist for oss i festivalstyret å måtte meddele at Arabs In Aspic må kansellere årets festival pga sykdom. De forsøkte til det siste, men det gikk dessverre ikke. Vi håper de kan returnere et annet år.”

“Arrangørbandet” (samtlige medlemmer er jo involvert i festivalen) stiller altså opp istedenfor. De gjør dette ved å steppe inn etter ungdommene fra Folkestad Rockeverksted, noe som betyr at Meer – som returnerer til festivalen etter sin suksessopptreden for to år siden – rykker opp på plakaten.

Festivalen arrangeres i år på Grønsund Gård på Storsand 24 og 25. mai.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.