2. desember 2023
FestivalNyheter

Tid for ny konkurranse!

Last Updated on: 23rd mai 2019, 09:38 am

Det er snart start for en ny utgave av We Låve Rock-festivalen på Hurum. Fredag og lørdag 24. og 25. mai braker det løs med en rekke toppnavn. Vil du vinne to billetter til festivalen har du sjansen nå!

[dropcap]O[/dropcap]gså i år har Prognytt to billetter til festivalen, som i år finner sted på Grønsund gård på Storsand i Hurum. Arrangørene tilbyr en rekke bussalternativer for de av dere som ikke kjører bil eller båt!

Vi har to billetter til lørdagens festival, som inkluderer band som The Windmill, Meer, Saluki, Magenta og Threshold, pluss oppvarming fra lokale ungdomsband fra Folkestad Rockeverksted.

Disse billettene trekker vi ut en heldig vinner av i neste uke. Det eneste du behøver å gjøre er å svare oss på er hvilken gård festivalen har blitt arrangert på fram til og med i fjor?

Svaret sender du på epost til post@prognytt.no, så trekker vi ut en vinner onsdag neste uke, altså 22. mai.

Lykke til!

Mer informasjon om festivalen, fredagskvelden og transportalternativer finner du på festivalens Facebook-sider og hjemmesider.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.