Prognytt

Bare timer igjen til årets låverock!

Per-Helge Berg 24. mai 2019 Festival

Det er fredag og i kveld braker det løs med prog og tapas på Grønsund gård i Hurum. I morgen er det hoveddagen, men de som kommer allerede i kveld for servert noen skikkelige godbiter, og da snakker vi ikke om tapas!

I låven på Grønsunf gård på Storsand i Hurum tropper nemlig både Pymlico og Wobbler opp, pluss at Threshold skal spille hele albumet «Legend Of The Shires».

Det er fortsatt mulig å skaffe seg billetter til kveldens arrangement, men da må du være rask!

Threshold

På lørdag er det duket for en line-up av de sjeldne: Først kommer noen lovende ungdommer fra Folkestad Rockeverksted, så spiller «arrangørbandet» selv, The Windmill og deretter Meer. Så kommer veteranene i Saluki – som oser spilleglede – og deretter Magenta og Threshold.

Threshold spiller for første gang i Norge  – og det gjør de da to kvelder på rad!

Billetter kan kjøpes her!

Husk også at selveste Mark Wikinson er festivakunstner og selger originalkunst blant annet fra sin store Marillion-produksjon. Også de lokale kunstnerne Linda Østhagen og Kaya Eidtang er på plass!

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.