Prognytt

Mystery og Lesoir kommer til låven i 2020

Per-Helge Berg 27. mai 2019 Nyheter

Tradisjonen tro ble det på låverocken lørdag kveld avslørt neste års headliner. På We Låve Rock 2020 blir det canadiske Mystery som blir headliner. Også nederlandske Lesoir er bekreftet til festivalen neste år.

Begge bandene har ett Oslo-besøk bak seg fra tidligere. I mai i fjor var Mystery for første gang i Norge og spilte for et fullsatt Belleville. Lesoir på sin side var forband for Riverside i mars i år.

Begge konsertene forøvrig arrangert av We Låve Rock-arrangørene.

Selve årets festival kommer vi tilbake til i løpet av et par dager, men kan røpe allerede nå at festivalen forløp tilnærmet perfekt!

Mystery trenger kanskje ingen videre introduksjon for våre lesere. Det var ingen tvil om at de var veldig fornøyd med responsen de fikk på Belleville i fjor, og nå kommer de altså tilbake til Norge.

Lesoir er etart rock-band som er inspirert av artister som Anathema, Porcupine Tree, Steven Wilson og The Gathering. Bandet ble etablert i 2010 og har fire album under beltet. Det siste “Latitude”, kom i 2017.

Datoen for neste års låverock er satt til 22-23. mai. Mystery spiller både fredag og lørdag. Same procedure as last year…

 

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.