17. april 2024
KonsertNyheter

Avlyser “King’s Ransom” i Oslo

Last Updated on: 28th mai 2019, 05:48 pm

Caamora Norway har valgt å avlyse en av de tre forestillingene av rockemusikalen “King’s Ransom” som til høsten skal settes opp i Norge. Økonomisk usikkerhet rundt arrangementet på Cosmopolite er årsaken.

Clive Nolans oppfølger til “Alchemy” skulle opprinnelig settes opp i Ås, Hurum og i Oslo. Nå har altså arrangørene valgt å droppe Oslo-forestillingen, men kjører som planlagt i Ås og på Hurum.

Det er økonomiske aspekter ved å holde arrangementet på Cosmopolite som er årsaken. I april måtte konserten med Franck Carducci Band flyttes fra Cosmopolite til Belleville, men dette kan ikke gjøres med “King’s Ransom”-forestillingen,

-Scenen er rett og slett for liten på Belleville, sier Morten L. Clason i Caamora Norway til Prognytt.

Cosmopolite er ikke en billig scene og derfor vil arrangørene heller satse på de to andre stedene. Ås kulturhus er nytt for året, mens “Alchemy” ble oppført for fulle hus i Sætre kulturhus.

I år er det Grønsund gård – samme sted som We Låve Rock-festivalen fant sted – som skal huse Clive Nolans rockemusikal i Hurum.

En rekke dyktige artister er med, de fleste var med på oppføringen av “Alchemy” – som var en stor suksess – og noen nye er også kommet til.

De to oppføringene finner sted 20. og 21. september, og billettsalget er i gang!

Les Prognytts anmeldelse av “Alchemy” her. Anmeldelsen av musikken til “King’s Ransom” finner du her, mens mer info om hvem som skal være med i år, finner du her!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.