28. november 2023
Nyheter

Franck Carducci Band planlegger ny albumutgivelse

Last Updated on: 5th juni 2019, 06:15 pm

Fantastiske Franck Carducci Band har et nytt album på trappene. Men for å få det utgitt trenger bandet hjelp fra sine fans, og har derfor opprettet en innsamlingsside på det franske crowdfunding-nettstedet KissKissBankBank. Albumet har fått tittelen «The Answer».

[dropcap]N[/dropcap]å er ikke fransken til Prognytt noe å skryte av, men hvis Google Translate ikke lyver, så har vi forstått det slik at albumet er innspilt og finansiert av Franck Carducci selv allerede og at finansieringen det nå bes om hjelp til er for å få platen presset fysisk på både CD og vinyl. Målet er å komme opp i 10.000 euro, og i skrivende stund er prosjektet 24 prosent finansiert.

Franck Carducci Band gjorde to glimrende konserter på We Låve Rock i fjor og kom tilbake til Norge i april i år og spilte på Belleville. Også denne konserten var glimrende, og de av dere som ikke har opplevd dette bandet live ennå har virkelig gått glipp av noe stort. I tillegg til musikken, som er solid forankret i 70-tallets progrock, så er bandet egentlig en tropp av både dyktige musikere, skuespillere og entertainere, og presenterer et visuelt forrykende show fra scenen.

Franck Carducci Band har tre album bak seg allerede, to studioalbum og ett livealbum, og bandet har tidligere fått utmerkelsen «Beste utenlandske gruppe» av Classic Rock Society. Bandet har også en sagnomsust opptreden på Loreley bak seg og gjennomførte en suksessfull turne i Storbritannia i år, like før de kom til Norge.

Utgivelsen av «The Answer» er satt til november i år, og hvis du har noen kroner til overs er det bare å gå til prosjektsiden deres her.  Om du er like dårlig i fransk som Prognytts medarbeider kan Google hjelpe deg litt på vei også her…

Her kan du selv velge hvor mye du vil støtte bandet med, alt fra 10 euro som gir deg en digital utgave av albumet, og deretter flere forskjellige pakker med både CD. LP, t-skjorter, håndlagde drømmefangere lagd av Mary Reynaud, til at Franck og Mary (som også opptrer som duo og spilte på We Låve Rock-kickoffen i januar i år)  holder en konsert i bilen din, til en full konsert med bandet! For sistnevnte må du dog bla opp en god del, og i tillegg ta utgiftene med å få bandet til Norge – kanskje billigere å sette seg på et fly til Lyon?

Prognytt har gitt sin skjerv og oppfordrer alle våre lesere til å gi litt dere også – spesielt de av dere som har opplevd bandet live og forstår hvorfor Prognytt er så begeistret! Alle monner drar!

Franck Carducci Band under konserten på Belleville i Oslo i april i år, med The Windmills Morten L. Clason som gjest.
Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.