5. desember 2023
KonsertNyheter

Franky & Mary klar for Holmsbu

Last Updated on: 5th juni 2019, 07:09 pm

Duoen Franky & Mary er bekreftet klare for Privaten i Holmsbu fredag 23. august. Duoen har sitt utspring i Franck Carducci Band og består av Franck Carducci og Mary Reynaud. Som duo spiller de for det meste coverlåter, men også akustiske versjoner av egne låter.

Franck & Mary. Foto: Malcolm Bernhard/Bernhard Foto. Brukt med tillatelse.

[dropcap]D[/dropcap]uoen opptrådte for første gang i Norge under We Låve Rock-kick-offen på Grønsand gård i januar i år og vakte umiddelbar begeistring hos publikum med sine nydelige versjoner av mange kjente låter.

De to kjører også et live jukebox-show der publikum får utdelt en liste over kjente låter fra mange ulike sjangre fra perioden 1970 og fram til låter fra 2000-tallet. Så er det publikum som bestemmer resten av kveldens sanger. På låven i januar var det de som ropte høyest som fikk ønsket sitt oppfylt…

Konserten er akustisk og de to synger og spiller gitar samt at Mary Reynaud også spiller endel perkusjonsinstrumenter.

Billetter kan bestilles her. Les anmeldelsen fra kick-offen på låven her, og les også hvordan du kan bli med på å finansiere utgivelsen av det tredje studioalbumet til Franck Carducci Band i denne saken.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.