3. desember 2023
KonsertNyheter

Saga bekreftet til Rockefeller i februar

Last Updated on: 12th juni 2019, 03:48 pm

Saga kommer tilbake på norsk jord neste år. Allerede søndag 23. februar står de igjen på scenen på Rockefeller – to år og tre måneder etter sin avskjedskonsert samme sted.

[dropcap]D[/dropcap]et ligger vel litt i kortene når det gjelder rockeband og avslutningskonserter – når det begynner å rykke litt i rockefoten igjen og lommeboka begynner å bli slunken – så er det på tide å legge ut på turneer igjen…

Saga er imidlertid ett av de bandene som hele tiden har holdt topp nivå på sine konserter, og som aldri har vært i nærheten av å bli en parodi på seg selv – nærmest et eget coverband – som endel andre band nærmest kan beskrives som… Så det er ingen grunn til å være skeptisk over nyheten om at Saga kommer tilbake på norsk jord!

Bandet kommer ikke til å turnere like ofte som før, og har da også faktisk tatt seg en pause. De har opptrådt to-tre ganger i nærområdet og på Cruise To The Edge (som de også er bekreftet til neste år), men fram til i vår har det ikke vært noen omfattende konsertvirksomhet. Dette retter de på i august da de besøker flere steder i Tyskland – det landet i Europa der de har hatt størst suksess.

Som tidligere meldt kommer bandet på nytt Europabesøk allerede neste år, og nå er det bekreftet at dette besøket også inkluderer Norge. Etter først ha vært innom Tyskland, Nederland, Danmark og Sverige spiller de på Rockefeller 23. februar.

Steinar Guldberg i Saga-Norway opplyser til Prognytt at det også vil bli arrangert et lite vorspiel i forkant av konserten. Mer informasjon kommer i Facebookgruppa til Saga Norway.

Bandet holdt sin forrige konsert i Norge i november i 2017, men nå kommer de altså tilbake igjen! Eneste forandring fra forrige konsert er at bassist Jim Crichton har gitt seg og er erstattet av Dusty Chesterfield.

Billettsalget starter fredag.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.