9. desember 2023
FestivalNyheter

Fierce Justice spiller på låverocken neste år

Asker-bandet Fierce Justice ble kjent over hele landet etter at de kom til semifinalen i Norske Talenter i fjor. Bandets miks av energisk og drivende god, gammeldags hardrock sammen med mere metal av den blytunge og raske sorten slo an både blant publikum og jury. Nå er de altså klar for We Låve Rock 2020.

[dropcap]B[/dropcap]andet beskrives som en miks av storheter som Dio, Metallica og Iron Maiden for å nevne noen, og har et repertoar som spenner fra tradisjoenll hardrock til mer tyngre og raskere metal.

Bandet har allerede internasjonal erfaring og har blant annet spilt support for jentebandet Iron Maidens, som nylig gjestet Oslo, Chris Holmes (Ex-Wasp) og Blaze Bayley (Ex-Iron Maiden).

Fierce Justice ga ut sin debut-EP i 2015.

Forøvrig minner arrangørene på om at det nå er bare tre dager igjen av Early Bird-tilbudet der man kan få kjøpt festivalbillett til en litt billigere pris

Billetter kan kjøpes her.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.