Prognytt

Magic Pie slipper ny video

Per-Helge Berg 18. juni 2019 Nyheter

I slutten av august kommer Magic Pies nye album og bandet har nå sluppet sin andre smakebit fra plata. Videoen er laget med iPhone av gitarist Kim Stenberg og låta «The Man Who Had It All» er nok en sterk låt fra bandet. Det kan virke som om den femte skiva virkelig blir en knallskive fra Mossebandet.

Albumet «Fragments of the 5th Element» er mulig å forhåndsbestille både fra bandets egen hjemmeside og fra Karisma, og har releasedato 30. august. Bandet har dermed i praksis slippfest for plata under Prog At Sea-cruiset til Stena Line 31. august.

Albumet kommer i digitalt format, på CD og som Gatefold LP.

Under kan du se den nye videoen (som også er lagt inn på forsiden under «Ukens Video»).

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.