6. desember 2023
FestivalNyheter

Klappet og klart for sjette progfestival i Haugesund

Last Updated on: 20th juni 2019, 07:27 am

Det fullstendige programmet for den sjette utgaven av Haugaland prog- og rockfestival ble klart onsdag. Og det kan bli en spennende åpning av november dette!

[dropcap]S[/dropcap]om tidligere kjent arrangeres festivalen ikke lenger i samarbeid med Haugaland progklubb, men programmet for årets festival har ikke blitt dårligere av den grunn.

Vi har tidligere skrevet av Gåte er klare for festivalen, og nå er den komplette lineupen også klar.

Sammen med Gåte kommer også svenske Anekdoten, D’AccorD fra Stord, Led Zeppelin-tributebandet Gentle Groove og Wobbler – som måtte melde avbud i fjor, men som gjør det godt igjen i år.

På plakaten står også det lokale bandet Action & Tension & Space – som kom med sitt andre album i fjor – åtte år etter debuten.

Bandet spiller en miks av groovy, lyssky jazz med hypnotisk postrock og har en instrumentering som består av kontrabass, lap-steel, elektrisk gitar, orgel og trommer. Prognytt skal ærlig innrømme at dette er et band som vi ikke har stiftet bekjentskap med før.

Haugaland prog- og rockfestival går som vanlig av stabelen på Høvleriet og datoen er satt til 1. og 2. november. Mer informasjon finner du på festivalens Facebookside.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.