9. desember 2023
KonsertNyheter

Svenske A.C.T. returnerer til Oslo

Last Updated on: 28th juni 2019, 06:38 pm

Svenske A.C.T. ble fredag kveld bekreftet til Belleville i Oslo 16. november. Bandet spilte på We Låve Rock for to år siden, og det er selvsagt We Låve Rock Concerts som står bak konserten på Belleville til høsten.

A.C.T. i Holmsbu i mai 2017

[dropcap]S[/dropcap]venskene rører på seg igjen og har denne måneden blant annet spilt på Sweden Rock, samt gjort en konsert i hjembyen Malmö som også ble tatt opp for utgivelse på DVD etterhvert.

Bandet er kjent for en ganske så frenetisk og hesblesende form for rock. Det skjer mye, hele tiden, i låtene. Sånt sett passer energibunten Herman Saming bak mikrofonen perfekt til bandet og musikken, for han går ut i 120 og tar aldri pause. Bandet er uansett en opplevelse live og ibesitter en svært sterk låtkatalog, så det skal bli godt å få servert litt flere låter enn man kanskje får med på en festival.

Siste hele studioalbum kom i 2014 – “Circus Pandemonium”, men i mars i år slapp de EP-en “Rebirth”. Videoen til låta “The Ruler Of The World” ser dun under.

Som support for svenskene kommer norske Infringement. Også disse gutta har snart noe nytt på gang, så det blir sikkert noe nytt materiale også fra dem!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.