Prognytt

Slipper rød vinyl før Loreley

Per-Helge Berg 17. juli 2019 Nyheter

Det nærmer seg med stormskritt årets utgave av Night of the Prog-festivalen. Kort tid før avreise til Tyskland slipper The Windmill og Apollon Records nyheten om at tredjeskiva «Tribus» nå også kommer i rød vinyl. Fra før av er den gitt ut i vanlig svart og i grønn utgave.

Riktignok vites det ikke ennå om bandet har med seg noen rød vinyl i merch-bagen til Loreley, men det er i alle fall mulig å forhåndsbestille skiva hos Apollon, og selskapet lover på sine nettsider levering i begynnelsen av august.

Den røde vinylutgaven presses i kun 350 eksemplarer, opplyser Apollon.

Salget av bandets tredje album har virkelig tatt av, og plateselskapet skal visstnok snart være tomme for fysiske eksemplarer.

Det spørs om det ikke må presses ut noen nye etter at bandet nå skal få presentere seg på selveste Night of the Prog-festivalen.

 

Facebook Comments

Like this Article? Share it!

About The Author

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.

Comments are closed.