3. desember 2023
FestivalNyheter

Fierce Justice oppløst – avlyser låverockopptreden

Last Updated on: 12th august 2019, 10:45 pm

[dropcap]F[/dropcap]ra Hurum kom mandag kveld beskjeden om at bandet Fierce Justice er oppløst. Ifølge styret i We Låve Rock har medlemmene i bandet nå fordelt seg i to band. Dermed blir det ikke noe av opptredenen på låven neste år.

Bandet ble kjent over hele landet etter at de kom til semifinalen i Norske Talenter i fjor, men nå er det slutt.

Etter det Prognytt kjenner til jobbes det nå hardt i kulissene for å finne en verdig erstatter.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.