3. desember 2023
KonsertNyheter

Pendragon til Norge for første gang

Last Updated on: 20th august 2019, 10:02 pm

Etter over 40 år er det endelig duket for Pendragon live i Norge. Åstedet er Cosmopolite og Nick Barret & Co er på plass på scenen lørdag 18. april. Det er selvsagt We Låve Rock Concerts som står bak begivenheten.

[dropcap]K[/dropcap]onserten er en del av deres “Love Over Fear”-turne i forbindelse med utgivelsen av det nye albumet med samme navn. Albumet gis ut i februar og deretter starter en større Europa-turne, som altså for første gang inkluderer Norge.

Danmark får først besøk av bandet i Rødovre 16. april, så er det Stockholm 17. april, Oslo 18. april og Göteborg 19. april.

Billettene til konserten i Oslo legges ut hos Ticketmaster førstkommende fredag, men spesialdesignede billetter i et begrenset opplag på 200 kan allerede nå kjøpes direkte fra arrangøren. De bestilles her!

Pendragon trenger neppe noen introduksjon for våre lesere, men kort fortalt ble bandet, eller forløperen Zeus Pendragon, startet opp i Stroud i Storbritannia i 1978 av Nick Barrett, Julian Baker, Nigel Harris og Stan Cox.

Zeus ble visstnok kuttet fra bandnavnet blant annet fordi det var for langt til å passe på én linje når bandet skulle lage t-skjorter…

Dagens band består av grunnlegger Nick Barrett, Peter Gee, Clive Nolan og Jan-Vincent Velazco.

Det nye albumet som kommer i 2020 blir deres tiende studioalbum i tillegg til en rekke med EPer, livealbum, samlealbum og DVD-utgivelser.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.