9. desember 2023
Nyheter

Utsetter King’s Ransom-forestillingene til 2020

Last Updated on: 29th august 2019, 02:56 pm

Caamora Norway har nå utsatt alle de tre forestillingene av Clive Nolans rockemusikal “King’s Ransom” til høsten 2020. Tidligere i sommer ble Oslo-forestillingen avlyst, da på grunn av økonomiske hensyn, men nå utsettes også de to siste forestillingene av flere årsaker.

[dropcap]O[/dropcap]ppfølgeren til rockemusikalen “Alchemy” – som ble satt opp i 2017 til stor kunstnerisk suksess og god mottagelse, har hatt en litt trangere fødsel på norsk jord.

I forrige uke avslørte da også Caamora Norway at de to siste forestillingene også avlyses, og at hele prosjektet nå utsettes til neste høst.

Med den store aktiviteten til både The Windmill, We Låve Rock, We Låve Rock Concert og Hurum Progrock Society – hvis ildsjeler danner grunnlaget for Caamora Norway – så kommer det vel heller ikke som en stor overraskelse.

Hovedårsaken til utsettelsen til neste høst ligger imidlertid i at det opprinnelige britiske rockemusikal-ensemblet med Clive Nolan i spissen mistet to av sine solister rett før sommeren av private årsaker. I tillegg kom en av de norske solistene, Elisabeth Syrdahl Ellingsen, inn på et masterstudie i musikkteater i London fra denne høsten.

-Istedenfor for å finne to nye til disse rollene ønsker vi å utsette og bruke litt tid å finne erstattere. I tillegg vil den ene da rekke å komme tilbake til forestillingene neste år. Vi øver videre og kan love tre flotte forestillinger i Hurum, Asker og Oslo til neste år. Billetter er klare for salg før julegavene skal kjøpes til julen 2019, sier Morten L. Clason i Caamora Norway til Prognytt.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.