Franck Carducci avslører albumcover og slippdato

Last Updated on: 4th september 2019, 07:40 pm

28. november er satt som dato for utgivelse av Franck Carduccis crowfunding-finansierte album «The Answer». Finansieringen var en suksess, og prosjektet endte opp med å bli 150 prosent fullfinansiert. Nå har Carducci sluppet flere detaljer om albumet.

[dropcap]S[/dropcap]åpass mye penger kom inn at Franck Carducci nå også vil gi ut det nye albumet på vinyl.

-Det har vært mange spørsmål om vi ikke selger vinyl, spesielt under festivalen og konserten vi hadde i Norge, sa Franck Carducci til Prognytt etter en konsert han og Mary Renaud fra Franck Carducci Band hadde på Holmsbu i august.

Carducci sier at han er noe overrasket over at så mange vil ha en vinylutgave ettersom det ikke er så vanlig i Frankrike, og nå kommer altså den nye plata ut på 12-tommersformatet.

Plata har gjesteopptredener fra Derek Sherinian (Alice Cooper, Dream Theater, BIlly Idol, Black Country Communiom m.fl.), Jimmy Pallagrosi (kjent fra blant annet Karnataka og Zio) og Fabrice Dutour (Backroads, Dyslesia).  Albumet er mikset av Christian Morfin og Franck Carducci selv og er nå til mastering i RealWorld Studios i Storbritannia.

Låtene på albumet vil være (Love is) The Answer, Slave To Rock’n’Roll (tidligere utgitt som single og som video), Superstar, The After Effect, The Game Of Life og ASylum. CD-versjonen vil i tillegg inneholde hele fire ekstraspor, derav to låter og to radioversjoner.

Coveret er designet av Élisa Mottet, basert på et fotografi fra Émilie Trontin (June Sky). Modellen på coveret er Charlotte Giraud-Grosso.

Bandet skal selvsagt ut på en turne i forbindelse med plateutgivelsen, og håpet er at de nok en gang tar en tur til Norge, forhåpentligvis ikke skremt av den dårlig besøkte konserten i Oslo tidligere i år.

 

Foreløpig er kun to konserter i høst bekreftet, en i Zoetermeer i Nederland 22. september og en annen 31. oktober i selve Disneyland Paris, på Billy Bob’s Country & Western Saloon!

Franck Carducci skal også delta på en festival i Southampton 22. mars neste år – med navnet An Introduction To Prog – og ifølge nettsiden til HRH Prog spiller de også på HRH Prog IX samme måned – 28. mars i London og 29. mars i Sheffield.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.