28. november 2023
FestivalNyheter

Hasse & Co til låverocken for tredje gang

Torsdag annonserte We Låve Rock-arrangørene at Hasse Fröberg & Musical Companion er klare for nok et besøk på festivalen neste år. De populære svenskene har allerede gjestet festivalen to ganger, men publikum får ikke nok, og dermed er de klare også i 2020.

[dropcap]B[/dropcap]andet lanserte sin nye skive på Stenas progcruise i slutten av august, og skal nå ut på en lengre turne for å promotere skiva, som er døpt  «Parallel Life» – at album som blir anmeldt her på Prognytt rett etter høstferien.

Hasse Fröberg er i tillegg kjent som medlem i The Flower Kings, men har hatt stor suksess også med sitt eget prosjekt, og leverte to knallkonserter på We Låve Rock to år på rad, i henholdsvis 2015 og 2016.

Da bandet avsluttet festivalen i 2015 var nemlig proggeneral Morten l. Clason så fornøyd at han spontant på scenen inviterte dem til å komme året etter, noe de like spontant sa ja til, til øredøvende applaus fra publikum. Da de så kom tilbake året etter leverte de en minst like bra konsert, så forhåpningene til neste års gig er dermed allerede store!

Det blir imidlertid en ny scene fra de to forrige konsertene ettersom We Låve Rock nå er flyttet fra Holm gård til Grønsand gård.

Neste års festival går som vanlig av stabelen over to dager, fredag 22 og lørdag 23. mai.

Mer info og mulighet til å kjøpe billetter finner du her!

En annen populær festival, Night Of The Prog, la ut sitt tredje band til neste års festival i forrige uke. I tillegg til Moon Safari og Kayak er også Pure Reason Revolution nå bekreftet for neste års festival.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.