17. april 2024
KonsertNyheter

Jæren og Dalane progklubb inviterer til romjulstreff – og to nye konserter

Last Updated on: 23rd oktober 2019, 02:22 am

Relativt nystartede Jæren og Dalane progklubb ligger ikke på latsiden. Nå inviterer de til romsjultreff – eller, som det heter på Jæren : Te-dans med øl og progrockskrøner. I tillegg er to nye band klare på vårens terminliste.

[dropcap]Å[/dropcap]stedet for samtlige arrangementer er som vanlig Ogna Scene, og romjulstreffet finner sted 27. desember. Her lover arrangørene tøff progrock i høytalerne, og ingen søt julemusikk!

I tillegg er to nye band i løpet av høsten blitt klare når progrockklubben åpner dørene neste år for en imponerende rekke av konserter i løpet av våren og vinteren.

De to nyeste tilskuddene er Shaman Elephant 21. mars og Kaanan 18. april.

Bergens\bandet Shaman Elephant spiller psykedelisk rock blander med progrock, jazz og med inspirasjon fra en lang rekke andre sjangere, mens Kaanan er en powertrio som blander psykedelia og fri jazzrock og jammepartier med islett av både krautrock og tungrock.

Disse bandene kommer i tillegg til D’AccorD som åpner konsertrekken 18. januar og 35 Tapes som spiller 15. februar.

Mer om Jæren og Dalane progklubb finner du her.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.