Arena returnerer til Norge neste høst

Vi vet vi er litt på etterskudd, men sykdom har hindret regelmessig oppdatering av Prognytt den siste tiden. Allerede forrige helg kom nyheten om at Arena returnerer til Norge i oktober 2020. Scenen blir Cosmopolite og The Windmill blir supportband.

Arena i aksjon under We Låve Rock i fjor.

[dropcap]D[/dropcap]atoen er satt til 17. oktober, og dagen før spiller bandet i København i Danmark, mens Sverige og Göteborg får besøk dagen etter. The Windmill skal også være med på Göteborg-konserten.

Arena feirer sitt 25-års-jubileum med en heftig turneplan neste år og samme måned som bandet besøker Norge igjen, så utgir de skiva «The Theory Of Molicular Inheritance».

Keyboardist Clive Nolan er jo i ferd med å få stempelet «Norgesvenn» etter å hyppig ha besøkt Hurumtraktene de siste årene, med Caamora Norway-prosjektet, julekonserter (sist forrige helg) og opptreden med Arena på We Låve Rock i fjor.

Til neste år er han også med i besetningen når Pendragon vel gjør sitt første Norgesbesøk på Cosmopolite i april. Da er bandet på turne i forbindelse med «Love Over Fear»-albumet.

Billetter til begge konsertene kan du kjøpe her!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.